Telefon: +36 1 6333 841

Miért az E-talking Network?

E-talking Network – “nem vagy egyedül”

Az E-talking Network-el nincs egyedül az üzleti világban. A támogatás mellett amelyet a közvetlenül az “üzleti vonalától” kap majd, biztosítjuk Önnek a magyar viszonylatban egyértelműen, de világ viszonylatban is kiemelkedő színvonalú tréninget, online marketinget, saját weboldalt, az egyedül álló “The MLM Monster” alkalmazást, egy átütő sikere előtt álló angol nyelvtanulási módszertant, mint a TERMÉKET, valamint a háttér támogatást biztosító ügyfélszolgálatot.

Az E-Talking Club™ nyelvelsajátítási módszertan értékesítéséhez egy olyan “ütőkártyát” biztosítunk, ami Magyarországon a nyelv oktatási piacon egyedül álló. A 100%-os nyelvelsajátítási garanciát. Ez egy olyan biztonságot nyújt a megrendelőknek, ami mellett az értékesítés hatékonysága megtöbbszöröződik.

Csatlakozása után kapcsolatba kerül egy jól szervezett, hatékony üzleti csapattal, akik támogatják, bátorítják, és tanácsokkal látják el Önt, mint az üzleti csoport fontos tagját.

Az Üzlet CSAK AZ ÖNÉ, de soha nem marad magára!

 

Ön tűzi ki a CÉLOKAT. Az E-talking Network™ mindig ott van maga mögött, hogy hozzá segítse az üzleti sikeréhez.

Bármi legyen az indíttatása – legyen az kiegészítő jövedelem szerzése a családja számára, elindulni egy olyan úton, ahol a klasszikus értelemben nincs főnöke, mert a saját maga “ura”,  egy jobb élet megteremtése szerettei számára, vagy egész más – a célokat saját magának tűzi ki.

Ez az Ön üzlete – Ön irányítja!

 

Várjuk a jelentkezését még ma!

Friss bejegyzések

Friss videók

Elérhetőségünk

E-talking Network™ Ltd.

Telefon: +36 1/633 3841
E-mail:
info @ etalkingnetwork.com

Biztonságos fizetés