Telefon: +36 1 6333 841

A módszertanról

3162610_szállítás-házhozszállítás-ötlet-nyitva-csomag-karton

 Az E-Talking Club™ nyelvelsajátítási módszertana

Az E-Talking Club™ a világon egyedülálló nyelvelsajátítási rendszer. Sem Magyarországon, sem másutt a világon, rajtunk kívül senki nem rendelkezik a nyelv ilyen komplex kezelésére alkalmas megoldással.

Az E-Talking Club™  módszertan rövid bemutatása

Az E-Talking Club™ egy egyedi nyelvelsajátítási rendszer, mely egyedülálló módon ötvözi az anyanyelv elsajátítási modell előnyeit korunk technológiai, internethez köthető újításaival.  A képzés legfontosabb előnye, hogy képes az egyén saját életvitelének megőrzésével munkahelyi elvárásainak betartásával, életének természetes részévé válni. A modell lehetővé teszi, hogy egyénre szabottan, akár annak saját komfort zónájában maradva, a hagyományos nyelvoktatási modell beépülési idejének egy harmada alatt, folyamatos és megtartható tudás birtokába juttassa a tanulót, mely versenyképesebbé teszi az egyént és munkáltatóját a piaci környezetben.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FUHWxgR9_ek&feature=g-upl[/youtube]

Mi a nyelvelsajátítás alapja?

Az E-Talking Club™ a természetes alapokon nyugvó, ezáltal stabilan megtartható, örömmel és sikerélményekkel teli nyelvelsajátítás élményét kínálja. A saját fejlesztésben kialakított módszerünk a jövő nyelvtanulásának alapmódszere lesz, megkönnyítve ezzel a különböző nemzetek generációi számára, hogy tényleg egy nyelvet beszéljenek. Az anyanyelv elsajátításának mintájára épülő, újszerű és eredményes módszer megkönnyíti a napjainkban létfontosságú nyelvismeret kialakulását, és lehetővé teszi az idegen nyelvek magabiztos használatát.

A módszer fő alapelvei a következők:

Anya tanítja a gyermekét

  • Szüleink nem nyelvtanárok
  • Nem iskolai létszámú a csoport
  • Nem létezik az a szótár, amibe beleférne a magyar nyelv
  • Senki nem tanul könyvből anyanyelvet
  • Semmilyen írás nem játszik szerepet 7 éves korig
  • A legtöbb ismeretet családi környezetben sajátítjuk el
  • Az anyanyelvüket beszélők nem tudnák elmondani a nyelvtani szabályok 10%-át sem
  • Senki sem tanult szavakat önállóan, csak mondatokban
…és mindegyikünk el tudta sajátítani az anyanyelvét!

Tanuljunk úgy, mint gyermekkorunkban

boldog-család-anya-baba-jókedv-beszél mód2

A kisgyermekek őszinte érdeklődéssel tekintenek a világra, és úgy próbálják megérteni, hogy előbb hallgatják, figyelik a felnőttek kommunikációját, majd maguk is állandóan kérdéseket tesznek fel. Ezt gyermekként, majd szülőként magunk is átélhettük, átélhetjük. A kérdéseinkre kapott válaszokból épül fel a világképünk, ezáltal alakul ki bennünk az anyanyelvünk rendszere is, amelyet napról-napra biztosabban és választékosabban használunk. A nyelvelsajátítás anyanyelvi módszere tehát kérdések és válaszok sorozatára épül, a hallgatást, majd a beszédet helyezi előtérbe, ezt követi csak az írás és a nyelvtan megértése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdezz! Felelek

A nyelvtanulás forradalmian új módszere olyan tematika mentén zajlik, mely szigorúan követi a nyelv elsajátításának folyamatát a hallgatás, beszéd, írás és nyelvtan megfelelő intenzitású és sorrendben történő alkalmazásával. A módszer fő alapelve egy kérdés-válasz – rendszeren alapuló, irányított kommunikációs struktúra, melynek során aktívan használjuk a nyelv elsajátítását támogató, speciálisan létrehozott hang- és videó-anyagokat, valamint a munkafüzeteket. A rendszer nagyon fontos alappillére a kommunikációra és gyakorlásra kifejlesztett E-Talking Channel™ internetes, videónet-kapcsolatot biztosító nyelvi alkalmazás, mely lehetőséget kínál a tanárokkal és a társalgópartnerekkel a mindennapi ellenőrzött gyakorlásra és a fejlődésre.


Hogyan állnak össze a válaszok nyelvtudássá?

Az E-Talking Club™ nyelvelsajátítási módszertana egy 6.000 kérdést és 6.000 választ felölelő törzsanyag. Vegyük példának az angol nyelvet, míg egy átlagos brit angol ember kb. 5.000, egy átlagos amerikai ember már csak kb. 3.500 szót használ, addig az E-Talking Club™-anyag közel 6.500 szót ágyaz be az emberi tudatba, s teszi ezt teljes mondatokban. Az anyanyelvi elsajátítási folyamat a hagyományos nyelvoktatási modell beépülési idejének egyharmada alatt folyamatos és megtartható tudás birtokába juttatja a tanulót.

A módszer alapja az éjszakai nyelvhallgatás és a háttérhallgatás, amellyel elindítjuk a nyelvelsajátítást. Ez a bevezető egy hónapos szakasz, amelyeket a kérdésválaszok hónapjai követnek. A hatodik hónap végére jutunk el arra a szintre, hogy innen kezdve az írást is bevehetjük az elsajátítási programba. A nyelvtan a beszéd és írás mentén épül be a tudásunkba.

E-Talking Club™ tematika:Tematika táblázat

 

Miért éppen a Társalgók Klubja?

Angolúl tanulni

Az E-Talking Club™ nem csupán a nyelvtanulás eredményességét garantálja, hanem klubrendszere által hatékony segítséget nyújt a tudás megtartásában is. Módszerünk az egyénre szabott nyelvelsajátítást kínálja a felhasználóknak, ugyanakkor egy olyan közösséget is teremt, amelyben folyamatosan lehet az adott nyelvet gyakorolni, szinten maradni, sőt fejlődni. A klub-jelleg kialakításával nem csak a képzés ideje alatt, de azt követően is igyekszünk segíteni diákjainknak a nyelv elsajátításában. Az E-Talking Club™ egyben egy olyan virtuális klub is, amely közösséget teremt, új kapcsolatokat épít, akár üzleti, akár baráti szinten.


Miért ez a legjobb módszer nekem?

Magyar anyanyelvünket mindannyian elsajátítjuk, pedig a magyar a harmadik legnehezebb nyelv a világon. Az E-Talking Club™ által kifejlesztett módszerrel mindenkinek sikerülhet az idegen nyelvet is elsajátítani, csak pontosan kell követni a kiadott instrukciókat. Amennyiben a módszer minden elemét betartják és alkalmazzák, – meghatározott időn belül – kialakul az adott nyelvi készség, a nyelv újabb és újabb dimenzióit fedezhetik fel, ezáltal egyre magabiztosabbnak érezhetik magukat nyelvtudásukban. Az E-Talking Club™ garanciát vállal (WWQG) arra, hogy a módszer betartásával a diákok elsajátítják az adott nyelvet.

Érdekli? Kérjen telefonos konzultációt!

 

Visszahívást kérek!

 

 

 

Tovább olvasok a módszertan áráról!

 

Friss bejegyzések

Friss videók

Elérhetőségünk

E-talking Network™ Ltd.

Telefon: +36 1/633 3841
E-mail:
info @ etalkingnetwork.com

Biztonságos fizetés