Telefon: +36 1 6333 841

ETC™ nyelvelsajátítási szolgáltatás díja

Árak

Rendelkezésre álló statisztikák illetve nyelv oktatók tapasztalata alapján egy nyelvi szint eléréséhez (pl. 0-ról középfokig) kiscsoportos (3-5 fő) hagyományos oktatási formában minimum 600-800 kontakt (nyelvoktatói) órára van szükség. Természetesen ezen felül minimum ugyan ennyi otthoni nyelvtanulásra fordított idő is kell.

Nézzük a fentiek alapján, ma Magyarországon például egy középfokú angol nyelvtudási szint elérésének hagyományos nyelvoktatási költségei hogy alakulnak.

Jelen gondolatmenetben kizárólag a kontaktórák költségét számoljuk át, de ne feledjük a járulékos költségeket sem, mint pl. a nyelviskola által kért munkafüzetek, tankönyvek, egyéb segédeszközök árát sem, de erre most nem térünk ki.

angol nyelvtanulásNyelviskola, kis csoportos oktatási forma: átlagban 1.500 – 2.000,-Ft/óra-val kell kalkulálni. Kontaktórák várható költsége: 900.000 – 1.600.000,-Ft + nyelvkönyvek és munkafüzetek!

Magántanár, egyéni oktatási forma: átlagban 2.500 – 5.000,-Ft/óra-val kell kalkulálni. Kontaktórák várható költsége: 1.200.000 – 4.000.000,-Ft + nyelvkönyvek és munkafüzetek!

Ezek elsőre hihetetlen soknak tűnnek, de sajnos igaz (de számoljon csak utána), és ne tévessze meg az se, hogy persze ezt nem egyszerre fizeti ki, hanem 2-3 év alatt, több ütemben (kurzusonként), de a végösszeg ezekben a sávokban fog megállni.

stockfresh_45573_business-people-with-question-mark-on-boards_sizeXS_53b49d mod1

A nyelviskolák az idejüket adják el Önnek, és döntőleg (természetesen az iskolák közötti minőségi különbség is számít), de mégsem rajtuk múlik, hogy mekkora tudást mondhat Ön majd magáénak a kurzusok befejeztével, hanem kizárólag Önön. Miért is? Azért, mert Önön és csakis Önön múlik, hogy mennyire tud igazodni az órákhoz, megfelelően tud-e figyelni és van-e elég ideje házi feladatok elvégzésére.

Az általunk ajánlott E-Talking Club™ nyelvelsajátítási módszertana a fentiek figyelembevételével kimondottan az olcsó kategóriába tartozik.

Az E-Talking Club™ nyelvelsajátítási módszertana azon kívül, hogy mindenkinél hatékonyan működik és az ár versenyképessége mellett az Ön idejével sem bánik pazarlóan.

Talán a módszertan sok kiemelkedő előnye mellet az egyik legvonzóbb előnye a nyelvelsajátításra szánt idő gazdálkodása. Nem mondanánk igazat, hogy ha azt állítanánk, hogy az E-Talking Club™nyelvelsajátítási módszertanával nem kell a nyelvelsajátításra időt fordítania. Igen kell időt fordítania, de nem annyit, mint egy hagyományos nyelvoktatási rendszerben. A módszertan a nyelvelsajátításra az Ön aktív idejéből nem igényel többet, mint napi maximum 40-50 percet. Belefér?  A rendszer az Ön másodlagos (csúnyán mondva a „hulladék”) idejét fordítja a nyelvelsajátításra.

Ezek után számolja át, hogy egy nyelvtanfolyam a kontaktórákkal az utazással és az otthoni tanulással együtt mennyi idejébe kerül.

Önnek mennyit ér az ideje?

 

 2017. január 1-től az ETC nyelvi képzési módszertana ára mindösszesen:
korlátlan haladási sebességgel és akár 16 órás napi használattal, mindenfajta elkötelezettség valamint rejtett költségek nélkül!

 

CSATLAKOZOM     el

 

 

Az ETC™ nyelvelsajátítási módszertanával elérhető nyelvi képzések

Friss bejegyzések

Friss videók

Elérhetőségünk

E-talking Network™ Ltd.

Telefon: +36 1/633 3841
E-mail:
info @ etalkingnetwork.com

Biztonságos fizetés