Telefon: +36 1 6333 841

Bele mersz vágni?

Bele mersz vágni?

Az E-Talking Club™ 2013. március 1-től meghirdette a „Bele mersz vágni?” angol nyelvtanulási nyereményjátékát.

 

–  A „Bele mersz vágni?” nyeremény játék lényege, hogy azon első 50 tanuló, aki az arany képzési csomag vásárlása esetén E-Talking Club™ a nyelvelsajátítási módszertan útmutatásait betartva, azon teljesen egészében végighaladva megszerzi a középfokú nyelvvizsgáját és azt az ETC™  termékkibocsátó részére bemutatja az teljes egészében visszakapja az ETC™ csomagjának a teljes vételárat.
– A nyeremény játék célja, hogy szélesebb körben ismerté tegye az ETC™ egyedülálló anyanyelv elsajátítására épülő módszertanát, hogy minél több ember “beszéljen” a módszertanunkról, valamint a módszertan piaci bevezetését erősítse, továbbá egy erős motivációt adjon a tanulóknak, hogy egy irányított – felügyelt formában a módszertan előírásainak betartása mellett a legrövidebb idő alatt szerezzék meg a középfokú nyelvvizsgájukat.
– Az arany képzési csomag megvásárlóinak a nyeremény játékon való részvételének egyetlen kitétele a regisztrációval egybekötött  nyereményjáték szabályzatának elfogadása.

 

Díjmentes és kötelezettség mentes telefonos konzultációt kérek, mert érdekel az E-Talking Club™ nyelvelsajátítási módszertana a 100%-os nyelvelsajátítási garanciával, mert meg akarok tanulni angolul. Valamint érdekel a “Bele mersz vágni?” angol nyelvelsajátítási nyereményjáték részletei, mert szeretném, hogy az angol középfok megszerzéséhez szükséges képzésem teljes díját – amennyiben benne leszek az első ötvenben –  utólag visszakapjam.

Kérjük adja meg az adatait!
* Kötelező kitölteni!
Teljes név:*
Lakcím:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*


Ellenőrző kód (spamrobotok ellen)

Friss bejegyzések

Friss videók

Elérhetőségünk

E-talking Network™ Ltd.

Telefon: +36 1/633 3841
E-mail:
info @ etalkingnetwork.com

Biztonságos fizetés