Telefon: +36 1 6333 841

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatkezelés

Az E-talking Network™ Ltd. személyes adatkezelésének politikája szerint, a weboldalunkon megadott adatokat, mint az Ön neve, elektronikus levelezési és IP- címe, illetve  telefonszáma, az Ön személyes és titkos adatainak tekinti. Az Ön által megadott személyes adatokat megfelelő biztonsággal tároljuk, és kizárólag az Ön jobb kiszolgálásához használjuk fel. Az E-talking Network™ Ltd. az információkat bizalmas információként kezeli és kötelezi magát arra, hogy a birtokában lévő egyetlen személyes adatot sem ad ki harmadik személy részére, hacsak bírósági vagy egyéb hatósági eljárások előírásai miatt, az adatok kiadása nem válik szükségessé.

Weboldalunk hitelessége
Az E-talking Network™ Ltd. hivatalos weboldala a www.etalkingnetwork.com oldal.
Az E-talking Network™ Ltd. tulajdonában lévő www.etalkingnetwork.com oldalán található információk tájékoztató jellegűek. Közzétételük során maximálisan törekszünk arra, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk a látogatóinknak, ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk. Amikor Ön az E-talking Network™ Ltd. weboldalát oldalát böngészi, oldalaink bizonyos területei, kérhetik, hogy Ön adja meg személyes adatait, többek között a nevét, elektronikus levelezési címét, esetleg a telefonszámát, mint például a visszahívás kérése, kapcsolatfelvétel vagy éppen regisztráció esetében.
Az E-talking Network™ Ltd. weboldala a felhasználói látogatásokról esetlegesen statisztikai adatokat gyűjthet és készíthet, amelyek az oldal látogatóinak a napi számát, az oldalon megtalálható egyes fájlok napi lekéréseit tükrözik, valamint, hogy milyen régiókból érkeztek ezek a lekérések. Ezeknek a statisztikai adatoknak az egyetlen célja, hogy az internetes oldalunkat úgy fejlesszük tovább, hogy az az Önök igényeit mindjobban kielégítse.
Az E-talking Network™ Ltd. oldalai tartalmazhatnak kapcsolatokat (linkeket) más oldalakhoz. Más oldalak által közölt tartalomért, vagy személyes adatvédelmi gyakorlatokért a felelősséget nem tudjuk vállalni. Mindig körültekintően járjon el abban az esetekben, amikor az Ön által böngészett oldalak az Ön személyes adatait kérik!
Jogi nyilatkozat

Ezen weboldalon található információk felhasználhatók a forrás megjelölésével.
Copyright 2012 – E-talking Network™ Ltd. – Minden jog fenntartva. A www.etalkingnetwork.com oldalán található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgó kép fájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem, és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezen weboldal eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak az E-talking Network™ Ltd. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. Az E-talking Network™ Ltd. hivatalos weboldalának használatával elfogadja a Személyes Adatvédelmi Irányelveket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet ezekkel az irányelvekkel, ne használja internetes oldalunkat. Az említett irányelvek megváltoztatásának, módosításának, kiegészítésének vagy részei eltávolításának jogát fenntartjuk. Kérjük, ellenőrizze ezt az oldalt időről időre, hogy tartalmaz-e változásokat. Internetes oldalunk használata az itt olvasható mindenkori feltételek elfogadását jelenti.

Friss bejegyzések

Friss videók

Elérhetőségünk

E-talking Network™ Ltd.

Telefon: +36 1/633 3841
E-mail:
info @ etalkingnetwork.com

Biztonságos fizetés