Telefon: +36 1 6333 841

5 híresség, akikről sosem gondoltad volna, hogy legalább 5 nyelven folyékonyan beszél

5 híresség, akikről sosem gondoltad volna, hogy legalább 5 nyelven folyékonyan beszél

 

Az alábbi öt embert mindenki ismeri – azonban kevésbé ismert tény, hogy mindegyikük legalább öt nyelven beszél folyékonyan.

star 1

Natalie Portman

natalie-portman

Natalie Portman azért is áll közel a szívemhez, mert játszott a Star Warsban, így máris csak jó lehet. Híresebb filmje még a Leon a profi, a Fekete hattyú és még számtalan más. Amerikai-Izraeli kettős állampolgár és a neves Harvard Egyetemen végzett pszichológia szakon.
Az angolon és héberen kívül franciául, japánul, németül és arabul is beszél.

Lucy Liu

lucy-liu-

Lucy a Charlie angyalaiból, a Kill Billből, az Alvilági játékokból lehet ismerős. Bandzsasága mit sem von le szépségéből, valamint furcsa hobbijai még érdekesebbé teszik. A Fülöp-szigetekről származó Kali-Eskrima-Silat harcművészetet gyakorolja, síel, lovagol és tangóharmonikán is játszik.
A Michigani Egyetemen végzett ázsiai nyelvek szakon, így nem csoda, hogy kínaiul, angolul (amelyet öt éves korában kezdett el tanulni), olaszul, spanyolul és japánul is beszél.

Christopher Lee

Christopher Lee

Ismét egy Star Warsból ismerős arc: Christopher Lee alakította Dooku grófot, a Gyűrűk urában pedig Szarumánt, sőt 1995-ben pedig a Miss World verseny egyik bírói posztját is elfoglalta.
Egészen kivételes képességének köszönhetően bármilyen akcentust meg tud személyesíteni, az angolon kívül pedig franciául, olaszul, spanyolul, németül is beszél, oroszul, svédül és görögül pedig megérteti magát.

 

Celine Dion

Celine Dion

Az 1968-as születésű kanadai popdívát nem nagyon kell bemutatni, elég ha csak a Titanic címzenéjére gondolunk.
Főleg angolul és franciául énekel, azonban spanyolul, németül és japánul is ad elő.

Iman Abdulmajid

Iman Abdulmajid

Iman (ami arabul hitet jelent) az egészen vidám hangulatú szomáliai Mogadishuban született modell, színész és rendező hölgyet a zenekedvelők főleg David Bowie feleségeként ismerhetik, a kockák pedig a Star Trek 6-ból, ahol Martiát alakította.
Iman folyékonyan beszél szomáliul, arabul, angolul, olaszul és franciául is.

 

 

 

 

 

Forrás: otevotnyelv.com

Vélemény, hozzászólás?

Friss bejegyzések

Friss videók

Elérhetőségünk

E-talking Network™ Ltd.

Telefon: +36 1/633 3841
E-mail:
info @ etalkingnetwork.com

Biztonságos fizetés